Välj en sida

Privatsittning medium Piteå

Välkommen till Ditt inre universum Wanhatalo!

Få hjälpen just du är i behov av

Varmt välkommen ska du vara hit till Ditt inre universum Wanhatalo när du är intresserad av privatsittning med medium i Piteå! Här kan du ta del av tjänster inom mediumskap, energiarbete och intuition. Utöver det arbetar jag även med personlig utveckling, det gör jag genom medial och intuitiv vägledning.

Målet med mitt arbete är att på bästa sätt hjälpa mina kunder, därför anpassar jag tjänsterna utifrån era önskemål och behov. Tveka därför inte på att framföra eventuella önskemål eller behov som du har.

Mitt företag hittar ni i Boden men jag vänder mig även till andra närliggande städer och orter, såsom Piteå. Till mig ska alla känna sig välkomna, oavsett vart man befinner sig. Mötena sker på plats hos mig, därför behöver du ha tillgång att ta dig hit.

Är du intresserad av någon av mina tjänster är du varmt välkommen att kontakta mig. På så sätt kan vi boka in en tid som passar. Mina kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan och under Kontakt.

Personlig utveckling

Få hjälp med personlig utveckling genom intuitiv och medial vägledning. När det kommer till personlig utveckling är det du som står i centrum. Arbetet anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska kunna uppnå den utveckling du strävar efter.

Medium

Som medium arbetar jag med energier och även andevärlden. Jag känner in vad andevärlden och energierna har att framföra. Är du i behov av hjälp från ett medium är du varmt välkommen att ta kontakt med mig.

Privatsittning

En privatsittning utformas efter kunden och dess önskemål och behov. Syftet med mitt arbete är att ge dig den hjälpen just du söker. Om detta är något som intresserar dig, tveka inte på att boka in din privatsittning hos mig redan idag!

Välkommen!